👏🏼

Okej, nu har jag varit borta ett tag. Skyller på att skolan drog igång och jag har verkligen FULLT upp med alla läxor.. Tar en engelska intensiv kurs som för tillfället tar upp hela mitt liv.. Men den är klar om 5 veckor så ser fram emot det!
Har dock hunnit med lite skoj på sistone också, träffat så himla många nya och trevliga människor!

I helgen fyllde Elin S år så vi bestämde oss för att gå på Hollywood men. Så kul! För er som inte vet så är det en kul grej som folk drar på när de t.ex har möhippor osv, lättklädda män som står och spänner sig och dansar typ. Efter detta drog vi ut på den vanliga --> 1oak där "future" uppträdde. Helt Ok!

I tisdags fyllde Niall år så på kvällen drog jag med mig Andrea och Linnéa till hans födelsedagsfest. Detta blev väldigt spontant och eftersom vi inte hade tänkt på att köpa present gick vi in på en "liquor store" som låg precis brevid lägenheten och köpte en "Svedka" (det var det bästa vi kunde hitta, och lite fyndigt🙊). Jaja, han blev iallafall glad över presenten!

Efter förfest blev det utgång på Bootsy en sväng och sedan tillbaka till lägenheten för efterfest! Världens längsta kväll men så rolig! Irländare är galna.

Nu måste jag fortsätta plugga. Puss