*



Härliga selfie-söndag. 
Dagen idag har bara gått, vaknade sent och ska gå och lägga mig tidigt. Har sträckt mig i låret (perfekt timing när man har danstest), pluggat lite och det blev verkligen lite.. Även försökt söka lite jobb till sommaren. Öppen för förslag om någon vet något! Sen har jag pratat med mamsi som ligger hemma sjuk.. 

Oj, detta blev verkligen ett riktigt roligt inlägg!
Men på torsdag ska jag till VEGAS, så ska kämpa på nu de 2,5 dagar jag har kvar i skolan innan springbreak!! 
Puss på er!

*





Eftersom Miriam flyttade hem till Sverige igen idag samt att hon fyller år idag blev det lite avkedsfestligheter igår. Käkade tapas och tog bussen till IV. 

Idag har jag pluggat till mitt midterm i dans som jag har på måndag. Vi ska ha både praktiskt och skriftligt så det är bara att öva och läsa! 
Sitter just nu i skrivande stund utanför Victoria Secret och väntar på Hanna och Linn som är där inne och shoppar. Vi ska snart åka och handla lite mat och ikväll ska jag kolla Insurgent på bio.

Happy Saturday to y'all!

FOX 11












Sev

(Bra hållning, position osv) Ifrån deras terrass där de hade utsikt över hela Santa Barbara.



Bilder från när jag var på FOX11 newsstation häromdagen. Jag, som host, och de andra fick lära oss hur man sänder nyheter mm och jisses vad kul vi hade! 

Nu ska jag dra mig ned till stranden med Hanna och Linn, min roomie har fått halsfluss så jag håller tummarna för att jag inte ska smittas!

Ikväll ska vi mysa med tapas och säga hejdå till Mirre som åker hem imorgon.