MUSIKVIDEO

 
 
I min TV/Film kurs hade vi möjligheten att göra en musikvideo av något slag för att få extra credit så denna video är en samling av klipp som jag har samlat på mig under de senaste månaderna i Californien. En väldigt simpel video men ändå kul att ha, den är för mig och mina vänner som jag har upplevt alla dessa grymma upplevelser med. Ta dig friheten att kolla på den om du vill. 
Puss och kram

*






Hela söndagen strosade jag och Amanda runt i LA, åt god mat på Urth café, promenad på melrose, mysig picknick i parken och god mat på ett ställe i som hade comedians night gjorde detta till en fin dag här i California.  Nu är jag hemma i Santa Barbara igen och ser verkligen fram mot denna veckan i skolan. Har lyckats organisera upp allt jag har att göra och planerat när det ska göras för ett organiserat liv är ett enkelt liv! 

Nu är det dags för dagens sömn, godnatt och godmorgon norden 💫

*







Vilken helg! Lördag dagen spenderades på ett lounge pool-party uppe i hillsen som var riktigt trevligt, vi var där i några timmar och softade, åt pizza och umgicks. Sedan bar det iväg till Santa Monica och till Sofia för lite för-häng innan my favorite 1OAK. Där hade jag en riktigt kul kväll med mina kära vänner, (för den som bryr sig om det!) 😋 det blev iallafall minst sagt en minnesvärd kväll.

💋